• Saturday July 20,2019

Kategori - om denne blog


Stem på mig.  Ingen knogler om det.

Stem på mig. Ingen knogler om det.

Er der ingen dybde, PZ vandrer ikke til? I sit sidste forsøg på at beskylde mig prøver han at appellere til "søde tentakel " publikum. Men klart er dette virkelig et angreb på dem af os med knogler. Ved at understøtte den afvigende karakter af ikke-forkalkede dyr, åbner PZ en gateway, der kun kan føre til et forfærdeligt resultat. Det er

3. årlige 3QuarksDaily videnskabskonkurrence åbent

3. årlige 3QuarksDaily videnskabskonkurrence åbent

I 2009 oprettede bloggen 3 Quarks Daily en pris for årets bedste science blog-skrivning. Det er blevet meget populært ret hurtigt, og de har annonceret den tredje årlige konkurrence. De accepterer offentlige nomineringer, og det betyder dig! Hvis du har en videnskabsblog post du har læst i det forløbne år, som du simpelthen elskede, kan du nominere det ved at forlade en kommentar i 3QD-posten, der er linket ovenfor. De h

Tillykke med Carl Zimmer!

Tillykke med Carl Zimmer!

Min kollega Hive Overmind blogger Carl Zimmer har lige vundet American Association for Advancement of Science 's Kavli Science Journalism Award for at skrive i stor avis, specifikt New York Times. Yay! Carl Zimmer vandt i kategorien stor avis for en trio af artikler, han skrev til The New York Times om aspekter af genetik og evolution

Geek En uge # 18: mig!

Geek En uge # 18: mig!

Jeg er meget glad for at lade jer vide, at Len Peralta valgte mig at være hans attendeende Geek A Week geek. Len er en kunstner og en geek selv. Han tegner en officiel plakat til w00tstock, skabte zombie alfabetet, og gør det fantastiske Monster by Mail. Hans Geek A Week-projekt er at interviewe 52 geeks, tegne et spillekort til dem og interviewe dem.

Jeg er interviewet af Weinersmiths

Jeg er interviewet af Weinersmiths

Zach Weiner, fra Saturday Morning Breakfast Cereal og Kelly Smith fra Weinersmith interviewede mig for deres nye podcast, The Weekly Weinersmith. Jeg er faktisk kun deres anden gæst, så vi vil se om podcast overlever. Vi talte om James Webb Space Telescope, hovedsagelig, men som altid, når jeg snakker med Zach, går vi begge tilbage til 15 årige drenge. Men

KONKURRERER ikke døde!  Og en mea culpa

KONKURRERER ikke døde! Og en mea culpa

Jeg har nogle gode nyheder, og en mea culpa af slags. For det første de gode ting: COMPETES-loven kan gå til repræsentantskabet for at stemme så tidligt som i dag! Denne handling vil finansiere en masse videnskabelig innovation og uddannelse, og det er meget nødvendigt, hvis vi skal investere i vores fremtid som land. Jeg

Huffington Post  's nyeste blogger

Huffington Post 's nyeste blogger

'. mig! Jeg har læst The Huffington Post for engang nu. Selvom jeg ikke altid er enig med, hvad bloggerne siger, har jeg fundet meget af det at være meget morsomt og underholdende. For et par måneder siden lagde jeg mærke til, at de ville linke til astronomi nyheder, og det ville få mange kommentarer, men så var det det. Inge

(S) quid pro quo

(S) quid pro quo

Se. Jeg kan kun håndtere så mange skræmmende angreb fra PZs blæksprutte farvestof (som her, her, her og her og her og her og her). Desuden har han 500 flere stemmer end jeg gør (han er på omkring 3200 til min 2600 kl. 11.00. Stillehavsområdet mandag aften 3490 til min 3270 fra kl. 10.00 tirsdag). Det e

Celestron Astropix vindere er oppe!

Celestron Astropix vindere er oppe!

Vinderne af "Capture the Universe " astrofotography contest er blevet annonceret og er nu op til din visning! OK, jeg formoder, at det kan have brug for en forklaring. I juni annoncerede Discover Magazine og Celestron en konkurrence for folk til at indsende deres bedste billeder af himlen ved hjælp af Celestron-udstyr.

SERPs

SERPs

Jeg er ligesom de fleste bloggere interesseret i hvem der linker her. Nogle gange får jeg en bump i hits, og jeg kender PZ eller en anden stor blog har linket ind. Selvfølgelig, at vide, hvad folk skrev til Google, er naturligvis også en god viden. Det er interessant at vide, hvilke søgeord folk brugte til at finde siden. No

Ny BABlog konkurrence: win  "The Saucer Fleet "!

Ny BABlog konkurrence: win "The Saucer Fleet "!

[Opdatering: mit spamfilter mener, at mange af de kommentarer, der sendes ind, er spam af en eller anden grund. Hvis du får en automatisk note, der siger, at din kommentar er spam, skal du ikke bekymre dig! Jeg vil sørge for at det kommer på listen.] Det har været et stykke tid siden jeg har lavet en BABlog giveaway, så det er lidt forsinket. Og

Foder mig, Seymour!

Foder mig, Seymour!

Hive Overmind har fiddling med webstedet, og jeg må sige, at de har forbedret ting herinde! For det første håndteres alle vores blog feeds nu af Feedburner. Brug af feeds er faktisk ret let; tænk på det som et magasin, du abonnerer på, der bliver sendt til dit hus. Når en blog som min er opdateret med et nyt indlæg, opdateres foderet, og hvis du abonnerer på foderet, får du det nye indlæg sendt til dig. Jeg bruge

En halv million besøgende

En halv million besøgende

"Jeg har bemærket i dag, at sitemeteret på denne blog (på højre side, nær bunden af ​​listen over ting der) siger, at BA Blog passerede 500.000 besøgende markeringen. Jeg installerede den den 22. maj 2005, så det begyndte at tælle på det tidspunkt. Faktisk siger min egen webstatistikpakke, at tallet skal være højere, men jeg er ikke alt for bekymret over det. Pointen er, m

Oklahoma: Doomed

Oklahoma: Doomed

C'mon, snart! Kan du i det mindste lade det nye år være lidt moden, før du tager dig i foden? En uge i 2009, og Oklahoma lovgivere allerede forsøger at passere antiscience lovgivning: Senatet Bill 320 (dokument), præfileret i Oklahoma Senatet og planlagt til en førstebehandling den 2. februar 2009, er tilsyneladende den første antievolution lovforslag af 2009. Retti

Bekræftet: Bush undertrykker CDC videnskab

Bekræftet: Bush undertrykker CDC videnskab

Jeg kommenterer undertiden politisk aktivitet, især når den skærer - og trampler - videnskaben. Bush-administrationen har været forfærdeligt tunghændt om at knuse enhver videnskab, der går imod dets politiske og religiøse skæbner. I sidste uge redegjorde jeg for Det Hvide Hus om redaktion af store portioner af en tale givet af chefen for Centers of Disease Control, da hun talte om, hvordan CDC forbereder sig på at håndtere virkningerne af den globale opvarmning. I en nyli

Jeg giver en tale på Eastern Michigan University 15. februar

Jeg giver en tale på Eastern Michigan University 15. februar

Hej gætte hvor jeg vil være? Ja, der. Nå, lidt til venstre for den store blob. Ypsilanti, Michigan, for at være præcis. Den 15. februar giver jeg min "Death from the Skies!" På Eastern Michigan University kl 19:00. Det er gratis, så hvis du er i området, slip videre! Jeg boede i Ann Arbor i tre år, så det vil være koldt at hovedet tilbage der. Og hvis d

Store nyheder: Bad Astronomy flytter til Slate magazine

Store nyheder: Bad Astronomy flytter til Slate magazine

Jeg har en temmelig stor meddelelse om at gøre: Bad Astronomy Blog flytter til Slate magazine den 12. november! Jeg har skrevet på Discover Magazine i over fire år, og det har været en god tur. Fra det øjeblik, telefonen først ringede tidligt i 2008 - ringede CEO Henry Donahue mig til at spørge, om jeg ville være interesseret i at deltage i deres kommende blog kollektive - indtil nu har jeg haft det sjovt at arbejde for denne grand videnskabsmagasin. Jeg ha

Godt andet årsdag til mig!

Godt andet årsdag til mig!

For to år siden i dag flyttede jeg min blog til Discover Magazine's hjemmeside. Jeg vil indrømme, jeg var bekymret lidt, da det skete; ville min trafikkrasj, ville deres trafikkrasj, ville de vågne op og indse, hvad en awesomely stor fejl de lavede? Heldigvis var svarene nej, nej, og ikke endnu, så alt er cool. Fa

Revolutionens udvikling

Revolutionens udvikling

Min manchrush Wil Wheaton skrev netop et fremragende essay om informationsrevolutionen undervejs (advarsel: det er skrevet om selvmordspiger, en meget NSFW men meget cool site). I essayet gør Wil et punkt, der tog mig år at få: Internettet laver små ting stort, viralt, og det gør det gratis. Et band, der aldrig kan gøre det til en pladeselskab, kan få distribution via YouTube. En fo

En hurtig note om AAS

En hurtig note om AAS

Jeg har fået email og tweets om det amerikanske astronomiske samfund, der foregår lige nu i Long Beach California, så jeg troede, at jeg ville lave en hurtig kommentar: 1) Jeg er ikke der. Lang historie, men det virkede bare ikke i år. Jeg elsker at gå til møderne - og jeg vil være ærlig her - fordi det er min årlige chance for at komme sammen med mange venner, både nye og gamle. Jeg kan