• Thursday July 18,2019

Kategori - robert kennedy jr.


Reaktioner på Kennedy profilen

Reaktioner på Kennedy profilen

Mit seneste Washington Post- magasinbrik på Robert Kennedy Jr. har fået mange reaktioner i medierne, på Twitter og i blogosfæren. Generelt har læsere fundet historien både overbevisende og galning. Hvad folk synes at være opdelt på, er hvordan Kennedy kommer ud i historien. Laura Helmuth en t Skifer siger, at jeg var "bemærkelsesværdig generøs" til Kennedy, "præsenterer ham som dogged og ægte." Jeg e

Reaktioner på Kennedy profilen

Reaktioner på Kennedy profilen

Mit seneste Washington Post- magasinbrik på Robert Kennedy Jr. har fået mange reaktioner i medierne, på Twitter og i blogosfæren. Generelt har læsere fundet historien både overbevisende og galning. Hvad folk synes at være opdelt på, er hvordan Kennedy kommer ud i historien. Laura Helmuth en t Skifer siger, at jeg var "bemærkelsesværdig generøs" til Kennedy, "præsenterer ham som dogged og ægte." Jeg e

Kennedy  's nye bog på antatte farer ved Thimerosal

Kennedy 's nye bog på antatte farer ved Thimerosal

I denne weekend har jeg en profil om Robert Kennedy Jr. i Washington Post- magasinet. Under vores talrige samtaler over telefonen og personligt fandt jeg ham til at være ærlig, selvafskrækkende og utroligt trygge i hans overbevisning om, at thimerosal var en farlig ingrediens, der ikke skulle være i vacciner. (D